Старши треньорът на Ботев (Пловдив), Душан Керкез, остана доволен и похвали играчите си за изразителната победа с 3:0 срещу Берое.

"Освен че отбелязахме три гола, смятам, че успяхме да изпълним плана си за мача по перфектния начин. Берое бе в добра форма преди този мач. Имат много класни състезатели от Южна Америка. Мисля, че номер 22, Себастиян Вия е най-добрият чужденец в efbet Лига, заедно с Якуб Пьотровски от Лудогорец. Наясно бяхме, че не трябва да им даваме възможности", каза той.

"Поздравявам играчите си, че се раздаваха и се подкрепяха един друг. Някои от предни позиции се връщаха в отбрана. Знаехме, че този момент ще дойде след разочароващите резултати. Можехме да вкарахме още, но в крайна сметка заслужавахме да спечелим", продължи той.

"Може би мачът с ФК ЦСКА 1948 може да е решителен за класирането. След това обаче имаме още два мача. Вярвам, че трябва да подхождаме мач за мач. За мен е важно, че отборът не се състои от единадесет състезатели. Имаме наказани, имаме контузени футболисти. Това е липса на късмет, но групата ни е много добра", заяви Керкез.

"За всички е най-добре да играят с най-добрите отбори в първенството. Не мисля, толкова напред в бъдещето. Искам сега играчите ми да се възстановят и да мислим за следващия мач. С всеки следващ мач ще преценяваме какви са ни шансовете. Това очаквам от играчите ми - да дават най-доброто от себе си, за да ни подкрепят феновете", допълни Керкез.

Ботев (Пловдив) победи изразително Берое след два гола на Георги Николов

Ботев (Пловдив) победи изразително Берое след два гола на Георги Николов

Вижте подробности