Носителят на купата на България по футбол Ботев (Пловдив) поднови договора за партньорство с доставчика на своята официална екипировка Macron, информираха от клуба и уточниха, че новото споразумение ще осигури значително по-добри условия за "жълто-черните".

Изпълнителният директор на италианската компания Джанлука Паванело, увери, че успехите на отбора дават допълнителна възможност на Macron да създаде екип, който "да изразява идентичността на играчите и феновете".

"Радваме се, че заедно ще продължим пътя, който начертахме с Ботев (Пловдив). Изградихме отлично партньорство, базирано на хармонични отношения. Това ни позволява да създаваме все по-добри и специални спортни облекла. Историята и успехите на Ботев (Пловдив), сред които и най-скорошният триумф за Купата на България, ни дават допълнителна възможност да създадем екип, който да изразява идентичността на играчите и феновете. Да ги кара да се чувстват на място и да носят тези екипи с гордост и на терена, и извън него", заяви Паванело пред официалния сайт на Ботев.

Изпълнителният директор на "канарчетата" Алексей Киричек също изрази своето удовлетворение от подновяването на партньорството.

"Горди сме, че Macron беше част от историческия ни успех през този сезон и сме щастливи, че партньорството ни продължава. Когато се бориш на върха, всеки детайл е от значение и виждаме, че Macron споделят тези наши възгледи. Надяваме се следващият сезон за нас да е дори по-успешен и гордо да носим и логото на Macron на фланелките си", каза Киричек.

Световноизвестният производител на спортни стоки и Ботев (Пловдив) работят съвместно от 2022 година.

Дилан Мертенс лази по нервите на Ботев (Пловдив)

Халф лази по нервите на всички в Ботев (Пловдив)

Ето подробности