Футболистите на Ботев (Пловдив) са получили премии за спечелената Купа на България в криптовалута. Стимулите за успеха с 3:2 над Лудогорец в сряда на Националния стадион "Васил Левски" са платени с биткойни, гръмнаха редица реномирани чуждестранни финансови издания, пише "Тема Спорт".

Както е известно, Ботев е първият клуб у нас, който си партнира с криптовалутата. И това намира доста голяма популярност отвъд пределите на България.

Капитанът Лъчезар Балтанов пък разкри, че целта пред отбора за следващата кампания е влизане в четворката и евроквота за Европа през първа лига.

"Емоциите още бушуват в нас. Имаме обаче мач със Славия и трябва да сменим вълната. Искам да спечелим. Колкото до финала - успяхме да изпълним указанията на треньора. Радващо бе, че отбелязахме първи гол и след това не играхме припряно. Стартът на сезона не бе добър. С идването на Душан Керкез успяхме да се съберем и да си поставим цели. Той вдигна настроението и духа в отбора. Показа ни как да успеем. Купата бе поставена като цел. Успяхме да натрупаме и точки в първенството. Завършекът на сезона е много положителен. Дай боже, да виждаме Ботев в Топ 4 догодина", каза Балтанов пред БНТ1.

Ботев (Пловдив) има нов шеф

Ботев (Пловдив) има нов шеф

Ето кой е той