Наставникът на Ботев (Пд) - Ферарио Спасов направи своя коментар за играта на тима след победата с 3:1 над Дунав (Русе).

Ето какво каза той:

Феновете на Ботев (Пд) отново с протест срещу Палийски

Феновете на Ботев (Пд) отново с протест срещу Палийски

"Войната" се подновява

"Получихме много хубав гол, който ни постави под напрежение. До края на първото полувреме не намерихме физиономията, която трябва да имаме. През втората част обаче вдигнахме оборотите и напълно заслужено стигнахме до победата.

Създадохме доста неприятности. Хубаво беше, че Дунав дойде да играе футбол, а не се затвори. Получи се добър мач и за двата отбора. На базата на феърплея на вчерашните мачове се получи справедливо класиране в групите.

Нямаме много опции да видим нещо по-различно от днес. С жълтия картон на Терзиев губим още един човек в средата на терена. С операцията на Лъчо Балтанов, която беше днес... пожелавам му бързо възстановяване. И с контузията на Митко Тонев оставаме с малко варианти. Това е постоянно, през целия сезон. Етър са симпатичен отбор, играещ открит футбол, така че отново ще се получи качествен мач. Търсим победата, но не ги подценяваме в никакъв случай".

Неделев: Може и да се стигне до мой трансфер в Трабзонспор

Неделев: Може и да се стигне до мой трансфер в Трабзонспор

"Време ми е отново да изляза навън"