Готови сме за новия сезон. Смятам, че сега сме доста непредвидим отбор, а предстоящия ни съперник в дербито Локомотив (Пловдив) не е запознат добре с нашите възможности.

Това заяви старши треньорът на Ботев Ферарио Спасов по повод предстоящото пловдивско дерби от първия кръг на Първа лига по футбол.

От Ботев (Пловдив): Финансовото състояние на клуба е стабилно

От Ботев (Пловдив): Финансовото състояние на клуба е стабилно

"Досега никога не сме били толкова изрядни към всички служители и футболисти"

"Привлякохме класни футболисти с много добри качества, но те трябва да покажат качествата си в неделния мач. Важното е да излезем и да играем добре. Не смятам, че е от значение кой футболист от къде идва и от кой съм доволен, важното е, че направихме добра подготовка и много ми харесва настроението в отбора, надявам се, че това настроение ще го има и след мача. Направихме всичко възможно да запознаем новите попълнения със заряда на дербито, неговата история и колко важно е то за нас.

Очаквам да овладеем напрежението, защото Локомотив са много силен отбор и за да победим трябва да имаме повече желание, защото когато има желание всичко се постига. По нищо не им отстъпваме. Надявам се, че този сезон ще успеем да наваксаме всичко това, което пропуснахме миналия. Имахме малко време, изиграхме само една контрола срещу отбора на Етър и една двустранна игра с юношите от U19", добави още наставникът на "канарчетата".

Тодор Неделев обяви къде ще играе през новия сезон

Тодор Неделев обяви къде ще играе през новия сезон

Трабзонспор е оттелил офертата си