Феновете на Ботев (Пловдив) организират екскурзия до София за предстоящия финал за Купата на България с Локомотив (Пловдив).

Спорът за трофея ще се проведе на 15 май на националния стадион "Васил Левски", като часът още не е уточнен.

Финалът Ботев (Пд) - Локомотив (Пд) бута рекорди още преди първия сигнал

Финалът Ботев (Пд) - Локомотив (Пд) бута рекорди още преди първия сигнал

За първи път град извън София излъчва двата отбора, които ще спорят за трофея

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" организира екскурзия с автобуси за финала на 15.05. Цената е 4 лв. за ученици и 5 лв. за всички останали. Мястото за записване е магазинът на ул. "Нестор Иванов" 1. Всичко необходимо, за да се запишете е да оставите име и фамилия, телефон за връзка и да заплатите сумата. Поради неяснотите около началния час и други фактори, които не зависят от нашата организация, времето и мястото на тръгване ще бъдат съобщени по-късно.

Призоваваме всички, които са освободили целия си ден и нямат личен транспорт да не чакат последния момент за записване, за да предвидим необходимата бройка автобуси. Работното време на магазина по празниците ще бъде непроменено: през делниците от 11:00 до 19:00, в събота: от 10:00 до 14:00ч. Неделя е почивен ден. В края на идната седмица ще пуснем в продажба и тениските по случай финала. Цената им ще бъде 12. Ще има мъжки, дамски и детски партиди. Благодарим Ви!", пишат привържениците.

Ето кога ще се играе финалът за Купата на България

Ето кога ще се играе финалът за Купата на България

Вижте какво каза Атанас Караиванов