Нападателят Елвис Ману ще се завърне в Ботев (Пловдив) след края на кампанията, пише "Тема Спорт". В момента той е част от нидерландския Грьонинген. Стрелецът премина в този тим в последния ден на зимния трансферен прозорец.

Нещата в състава обаче не вървят добре и отиват към изпадане. В последния кръг на местния елит Грьонинген загуби с 1:3 гостуването на Фортуна Ситард и твърдо остава на предпоследното 17-о място, като има само с точка повече от обитаващия дъното Камбуур. 7 пункта делят състава от спасителната 15-а позиция.

Ботев (Пд) победи Пирин в секретна контрола

Ботев (Пд) победи Пирин в секретна контрола

"Канарчетата" се наложиха с 3:1

Според медиите в Ниската земя обаче Грьонинген бавно и сигурно потъва и само чудо може да го спаси. А при изпадане няма да може да задържи голяма част от играчите си. Включително и тези, които са в клуба като преотстъпени. В момента тимът е в серия от 4 поредни загуби. През пролетта Грьонинген има само една победа, равенствата са 2, а пораженията цели 11.

Ману има клауза в договора, която позволява да бъде откупен, но по всичко личи, че тя няма да бъде задействана. Представянето на 29-годишния футболист също не е впечатляващо. Той е бил на терена в 8 шампионатни мача, като всичките ги е започнал като титуляр. В 7 от срещите обаче е бил заменян. Елвис все още не е открил головата си сметка за Грьонинген.

Завършват изцяло "Колежа" през месец октомври

Завършват изцяло "Колежа" през месец октомври

Ако се случат някои важни стъпки