Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез отдаде загубата от Арда на многото пропуски пред вратата на домакините. Той е на мнение, че пловдивчани сами са се победили.

"Мисля, че не успяхме да използваме добрите си възможности през първото полувреме. Сами се победихме. В крайна сметка Арда показа, че е добър отбор и може да печели.

Интересна група. Интересни двубои, но всички все още имаме шансове да спечелим тази седма позиция. Славия записа още един успех и се включва в битката. Ще бъде много интересно за всички. Сега трябва бързо да забравим тази загуба, защото предстои най-важният мач през сезона за нас.

Финалът винаги е финал - специален двубой. Играем срещу най-добрия отбор в Лигата последните 13 години. Всичко може да се случи в един двубой. Показахме през сезон, че можем да играем добре срещу всеки един отбор.

Трябва да си отбележим головете. Ако имаме един или два шанса, трябва да отбележим, защото знаем, че Лудогорец има много класа. Ще имаме подкрепа от привържениците и трябва да дадем всичко от себе си".

Николай Киров: Получи се динамичен мач, имаше ситауции и пред двете врати

Николай Киров: Получи се динамичен мач, имаше ситауции и пред двете врати

Наставникът на Арда коментира победата над Ботев