Ботев се сдоби с нов вратар. Става въпрос за Даниел Кайзер, съобщават колегите от "Пловдив дерби". Стражът бе през зимата на проби при канарчетата, но се оказа, че не може да премине като свободен агент при тях. Това наложи той да си тръгне, въпреки, че бе одобрен от Николай Киров.

В момента Кайзер вече е свободен агент и вече е разговарял с жълто-черните за завръщането му в Пловдив и подписването на договор с Ботев. За това призна самият страж пред PlovdivDerby.com. "Вече съм свободен агент. Говорих с Ботев Пловдив", заяви Даниел днес пред репортер на PlovdivDerby.com. От клуба също потвърдиха пред нашата медия, че Кайзер е почти сигурно ново попълнение.

При предишния си престой при канарчетата полякът си заслужи предложение за нов договор и го получи. След като се прибра в Полша обаче той информира жълто-черните, че от клуба му не искат да го пуснат без трансферна сума. Така трансферът пропадна. Още тогава обаче Кайзер заяви пред PlovdivDerby.com, че се надява лятото да се завърне в Пловдив и да подпише договор.

Желанието на играча е на път да се сбъдне и той да подпише с жълто-черните. Очаква се в близките дни, преговорите да се финализират.

Ботев (Пловдив) ще подпише с Алваро Онгилио Юлиано

Ботев (Пд) привлича бразилец до дни

Футболистът идва от четвъртодивизионния Калдензе