Новият старши-треньор на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев, ще се опита да поднесе подарък на феновете на тима. Специалистът ще пробва да върне на "Колежа" любимеца на "бултрасите" Тодор Неделев, твърди "Тема Спорт".

Община Пловдив гласува още 5 158 647 лева за "Колежа"

Община Пловдив гласува още 5 158 647 лева за "Колежа"

Необходимият финансов ресурс ще бъде пренасочен от плащания за отчуждаване на частни имоти

Както е известно, халфът премина през зимата в Лудогорец. Трансферът му бе изненадващ и шокира привържениците. Той обаче така и не успя да се наложи при разградчани и по-често бе резерва. През пролетта Неделев записа едва 5 мача в елита, в които се разписа веднъж.

30-годишният полузащитник нееднократно е заявявал, че една от мечтите му е да играе на новия "Христо Ботев". Именно това ще се опита да използва Генчев, както и добрите си отношения с Лудогорец, където бе старши треньор, за да вземе Неделев под наем.

Една от основните причини Тошко да напусне Ботев бе бившият треньор и доскорошен съветник на собственика Азрудин Валентич. Неделев на няколко пъти публично критикуваше босненеца, който вече няма нищо общо с клуба. Или поне това бе анонсирано от ръководството, което наскоро обяви на клубния сайт, че Валентич е приключил всякакви отношения с "канарчетата".

Балтанов поднови договора си с Ботев (Пд)

Балтанов поднови договора си с Ботев (Пд)

Контрактът е за още един сезон