Ботев (Пловдив) започна зимната си подготовка. Първата тренировка на "канарчетата" протече изцяло във фитнеса на клубната база в "Коматево".

Новият старши треньор на "жълто-черните" Бруно Балтазар се срещна за първи път с футболистите на Ботев и им представи целия треньорски щаб, в който освен него влизат португалският помощник Гилерме Рамос, анализаторът Карлос Маркес, както и чешкият фитнес специалист Денис Каван.

От първото занимание на Ботев отсъстваха Дилан Мертенс, Джеймс Ето'о, Реда Рабей и Елвис Ману, които ще се присъединят към отбора на по-късен етап. От клуба обявиха, че към момента няма напускащи или продадени футболисти, а единственият нов играч в тима е Красиан Колев, който бе привлечен от елитния Септември.

В първите дни от зимната подготовка футболистите на Ботев ще преминат физически тестове, а от 7 януари (събота) ще стартират и медицинските изследвания на състезателите.

"Канарчетата" ще се готвят в Пловдив до 14 януари, а след това заминават на подготвителен лагер в Дубай, където са уредени три контролни срещи.

Новият треньор на Ботев (Пд): Имаме сериозен план за развитието на клуба, нямам търпение да започна работа

Новият треньор на Ботев (Пд): Имаме сериозен план за развитието на клуба, нямам търпение да започна работа

"Много съм горд да бъдат част от Ботев (Пловдив)"