Ботев (Пловдив) ще обяви два трансфера до края на седмицата. Приоритет за "канарчетата" ще бъде привличането на централен нападател, посочва "Мач Телеграф". В момента се преговаря с такъв, но той иска много сериозна заплата, която да отговаря на неговата визитка.

Това бави и подписа на контракта. Именно атаката е проблем в състава на Азрудин Валентич. През пролетта като таран играеше Антоан Бароан, който обаче има проблеми с дисциплината и на няколко пъти бе ваден от отбора от треньора. Заради това Валентич преквалифицира Мохамед Брахими, който по принцип е крило. Алжирецът, макар и да вкара голове, не се чувства комфортно на върха на атаката.

Тодор Неделев се прибра в България

Тодор Неделев се прибра в България

Играчът бе транспортиран от Грузия с частен санитарен самолет

Халфът, с когото преговарят от Ботев Пд, е чужденец. Той е с профил на разиграващ човек, като може да действа и в дефанзивен план, и в офазнивен.

До момента бронзовият медалист привлече двама нови футболисти. Става дума за Джаспър ван Хертъм и Рой Херман. И двамата обаче са защитници, а Азрудин Валентич иска подсилване в атаката на отбора, която ще бъде няколко месеца без своя лидер Тодор Неделев, който се прибира днес от Грузия, където претърпя катастрофа и след това операция на черепа.