JAN3, водеща технологична компания, фокусирана върху разширяването на достъпа до Биткойн в световен мащаб, сключи стратегическо партньорство с "жълто-черния" клуб - първият в света първодивизионен футболен отбор възприемащ Биткойн. Това сътрудничество бележи значителна стъпка към превръщането на Ботев във водещия Биткойн спортен клуб.

Като технологична Биткойн компания, JAN3 създава инструменти, които улесняват достъпа до Биткойн и финансовата свобода в световен мащаб.

ФИФА се захваща с Ботев (Пд)

ФИФА се захваща с Ботев (Пд)

Заради трансферите на клуба

Компанията предлага продукти както за физически лица и предприятия, така и за държави, пример за това са Салвадор, Чера Гора, Колумбия, Мексико и Суринам, за да се възползват от тази технология на бъдещето.

Като част от партньорството Ботев слага логото на JAN3 на своите официални фланелки, символизиращо споделения ангажимент за Биткойн иновации и финансова свобода.

В началото на тази година JAN3 представиха изключително лесния за употреба Биткойн портфейл AQUA. Като част от сътрудничеството JAN3 разработиха специален жълто-черен "Ботев режим" за AQUA портфейла. Компанията добави и български език като официален такъв в портфейла.

Така ПФК Ботев Пловдив отново е иноватор, правейки Биткойн още по-достъпен за ботевисти и всички българи.