Спортно-техническото ръководство на Ботев (Пловдив) обмисля възможността да предложи нов договор на френския нападател Антоан Бароан. Настоящото споразумение между двете страни изтича с края на първенството.

23-годишният французин успя да си извоюва доверието на новия треньор Душан Керкез. И му се отплати по най-добрия начин - в последния кръг вкара хеттрик в мрежата на Берое (4:1). Така Бароан вече има на сметката си 4 точни изстрела в 5 двубоя. В началото на кампанията Антоан бе замразен от предишния наставник Станислав Генчев. Таранът дори не попадаше в групата.

Убеждават Генчев да върне Бароан в състава на Ботев

Убеждават Генчев да върне Бароан в състава на Ботев

Треньорът не желае да наруши принципите си

Вместо това Генчев разчиташе на Мартин Секулич. Показателите на хърватина обаче са доста по-лоши. Той също има 4 гола, но е бил на терена в 10 шампионатни двубоя.

В момента Секулич е със статут на резерва, докато Бароан е титуляр. Французинът показва отлично взаимодействие с дошлия от Левски след старта на кампанията Ивелин Попов. Интересното е, че Антоан бе в немилост и при други треньори на Ботев - Азрудин Валентич и Бруно Балтазар.