"Качеството няма паспорт, държава и дата на раждане. Затова за мен нямат значение годините и националността на играчите. Искам само качества в играта", отсече за треньорът на Ботев )Пловдив) - Бруно Балтазар.

Той говори пред клубната репортерка Христина Драганова и даде оценката си за мача със Спартак (Москва), както и за подготовката в Дубай като цяло.

Самуел Супрайен: Футболът в  Италия е физически, във Франция - тактически, българският е микс от всичко

Самуел Супрайен: Футболът в Италия е физически, във Франция - тактически, българският е микс от всичко

За мен има много млади и добри момчета, които трябва да се развиват и да стават все по-добри, споделя той

"Трябват ни резултати, за да излезем бързо от ситуацията, в която сме попаднали. Затова ще избирам тези играчи, които според мен са в най-добрата форма и ми дават най-голяма сигурност, че можем да бием", продължи португалецът.

"Резултатите винаги са важни, дори и в контролите. Носят добри чувства в играчите. Аз съм доволен от раздаването на моите футболисти, както и организацията в играта ни. В защитата като блок, като отбор, сме близо до нещата, които искам да виждам.

Турският шампион с мераци за Антоан Бароан

Турският шампион с мераци за Антоан Бароан

Трабзонспор се е насочил към по-евтини варианти и играчът на "канарчетата" е сред опциите

В нападение имахме своите шансове, но ги пропиляхме. Допуснахме лек гол. Поне така мисля, бих искал да гледам ситуацията пак. Но чувстовото ми е, че доста лесно ни вкараха. Като цяло обаче съм доста доволен от представянето на футболистите. Хубавото е, че нямаше голяма разлика в представянето ни, след като направих смените.

Всеки иска да се докаже, да впечатли. Това е мечтата за всеки треньор. Истината е, че пропускаме много голове. И то чисти, но най-важното за този момент е, че създаваме ситуации", коментира Балтазар.

"Казах, че искам да имам атакуващ отбор, който да доминира. Това обаче не успя да се случи срещу силен тим като Спартак (Москва). Затова трябва да се учим как да се справяме в такива ситуации. Последното решение, пас, докосване на топката - не са това, което трябва да бъдат.

Ще трябва да подобрим тези неща за старта на първенството. Все още сме тежки, това е нормално заради интензивните тренировки. Но имаме две седмици, за да се подобрим", завърши новият треньор на "канарчетата".

Тодор Неделев скоро записва дългоочаквани игрови минути за Ботев

Тодор Неделев скоро записва дългоочаквани игрови минути за Ботев

Отборът пътува обратно за България в неделя