Лъчезар Балтанов гостува в "Студио Дерби" на колегите от "Котаспорт". Настоящият футболист на Царско село се върна към периода си в Ботев (Пд), чийто капитан беше съвсем доскоро. Както е известно, той и Иван Бандаловски бяха отпратени от Коматево.

"Дал съм много на Ботев и той е дал на мен. Постигнахме добри успехи. Случилото се е случило, не е приятно, но няма да се връщаме назад. Не се почувствах приятно, но явно в България стават такива неща, независимо какво си направил. Да сме живи и здрави, приех ново предизвикателство.

Запазвам коректност спрямо Ботев (Пд), защото в този клуб ми минаха едни от най-хубавите години. Бях капитан в последните 4 години и оставих много приятели. Вече съм на половина пловдивчанин - животът ми е там, семейството ми е там. Винаги ще уважавам този клуб. Това, че Бандата е казал нещо - той си е по-директен. Аз го подкрепям, но аз никога няма да атакувам Ботев. С Бандаловски ни казаха едва ли не, че трябва да си тръгнем. Това е причината. Ще дам всичко от себе си за Царско село в бъдещ мач с Ботев (Пд).

Ботев (Пд) може да прекрати съществуването си до два месеца

Ботев (Пд) може да прекрати съществуването си до два месеца

"Ако искаме клубът ни да съществува след Нова година, трябва да се обединим", призоваха ръководителите на тима