Треньорът на Ботев (Пловдив) - Азрудин Валентич остана доволен от равенството, което отборът му спечели при гостуването на ЦСКА. Така "канарчетата" се класираха за бараж за място в европейските турнири.

"Трябваше да играме без напрежение и нерви. При ЦСКА ситуацията е странна. Това се отрази и на моя отбор. След началните 15-ина минути започнахме да играем по начина, по който искахме.

Всички мислят за това да спечелим плейофа, но аз мисля да продължим по правилния път. Ако искаме да играем в Европа, трябва да играем по-добре.

Много е сложно за нас да не играем 13 дни, но никой не ни е пиутал. Съобразяваме се с програмата. Само тренировки не са ни достатъчни. Взехме точка и това ни беше достатъчно. Имахме доста футболисти, които висят с картони, това афектира и на схемата.

ФК ЦСКА 1948 и Берое са два много добри отбора, но имат различен стил на игра. Ние ще сме домакини, а Ботев е силен домакин. Ще бъде страхотно да се завърнем на "Христо Ботев". Там играем с различна увереност, но аз искам да играем по-добре като гост", каза Валентич.