Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич бе много щастлив от победата на неговия тим над Царско село с 2:1.

Ботев (Пловдив) победи Царско село с 2:1 в efbet Лига

Инфарктен завършек в Коматево! Ботев (Пд) се скъса да пропуска, но пречупи Царско село в 90-а минута

"Канарчетата" удариха три греди в хода на двубоя

"Не си представяхме тази картина. Първото полувреме играхме добре, създадохме положения. Отбелязахме едно попадение, стигнахме и до още ситуции. Доволен съм от представянето на играчите преди почивката. След това получихме гол, но успяхме да създадем много ситуации. Демонстрирахме, че искаме да спечелим срещата и го направихме".

"Сега отиваме към паузата с още три точки в актива. Това ни прави по-щастливи. Когато дойдох в Ботев имаше сериозна депресия във всички. Сега е коренно различно. Много работим, събираме точки. Трябва да сме едно семейство. Нуждаем се и от подкрепата на феновете. Ние работим много и искаме да ставаме все по-добри и по-добри".

"Наясно съм с потенциала на Ботев. Футболът трябва да ти носи наслада. Това е нов отбор - на 11 месеца. Мисля, че трима нови играчи е нещо напълно постижимо. Трябват ни футболисти във всяка една линия. Те трябва да ни подобрят, а не само да попълват бройката. В перфектния сценарий - ще вземем трима. Имам съвсем нормални отношения с Антон Зингаревич. Когато подписах договора си казах, че искам да играя с Ботев в Европа, тъй че затова и работя", каза Валентич.