Старши-треньорът на Ботев (Пловдив) - Азрудин Валентич, използва официалния сайт на клуба, за да се обърне към феновете на "канарчетата". Специалистът споделя, че стартът на сезона е бил "разочароващ" и поема цялата отговорност за резултатите.

Валентич посочва още, че след реванша от Лига на конференциите срещу АПОЕЛ Никозия, ще "вземе окончателното решение кое е най-доброто за Ботев".

От БФС отрязали Ботев (Пловдив) за мача с Арда

От БФС отрязали Ботев (Пловдив) за мача с Арда

Централата обаче уважи молбата на Левски и техният двубой със Славия няма да се състои

Публикуваме изявлението на Валентич без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти!

Аз, Азрудин Валентич, се обръщам към Вас публично, за първи път от деветнадесетте месеца на моята работа в нашия любим клуб.

Разочарованието е голямо, защото сезонът не тръгна в посоката, която очаквахме. Това разочарование е основателно, защото Ботев е клуб, който винаги има нужда и иска да побеждава, независимо кой е съперникът отсреща.

Цялата отговорност за лошите резултати е моя, защото аз съм треньор на отбора и вземам крайните решения!

Не бягам от отговорност. Най-много ме боли от лъжите, разпространявани в медиите, които са свързани с името ми и принципите на живота ми.

Моите принципи са: професионализъм, уважение, толерантност и любов.

Всички, които работят с мен тук, в Коматево, знаят кой съм и какво е най-важно за мен и знаят каква хармония, професионализъм и взаимно уважение изградихме за тези 19 месеца.

Николай Киров пред завръщане начело на Ботев (Пловдив)?

Николай Киров пред завръщане начело на Ботев (Пловдив)?

Заменя Валентич

Всички решения които съм взел, са решения, които са най-добри за Ботев, а не за отделни лица или лично за мен. Заради това заедно с вас - верните Ботевисти успяхме да постигнем най-добрия резултат за последните 27 години.

Същият Вали, който успя заедно с вас, да победим Левски в София за първи път след 30 години!

Същият Вали, който остана непобеден в два мача срещу Локо Пловдив!

Същият Вали, който заедно с вас, успяхме да победим Берое, Левски, ЦСКА и Локо Пловдив у дома в един сезон!

Така че, не вярвайте на написаното, особено за Иконата, защото това е, което най-много уважавам!

Особено се радвам, когато виждам моите играчи да се молят на Бог по толкова различни начини и да се молят за нас, семейството ни и нашия БОТЕВ.

Сдружението, държащо златната акция на Ботев Пд, има нов шеф

Сдружението, държащо златната акция на Ботев Пд, има нов шеф

На УС

Никога и никога не съм искал Иконата да бъде изнесена от нашата съблекалня - поисках да бъде защитена, докато ремонтират съблекалнята и след това да бъде върната на мястото си!

Всички други стикери - на Ливърпул, Барселона или други отбори поисках да се премахнат, защото искам да се изгради ИДЕНТИЧНОСТТА НА БОТЕВ.

С това приключвам историята с всички спекулации и искам да ви кажа, че утре пътуваме за Никозия и че ще направим всичко възможно да ви направим щастливи, както сме правили много пъти досега!

След мача, независимо от резултата, аз ще взема окончателното решение кое е най-доброто за БОТЕВ в този момент, за да върнем подкрепата ви към нашия БОТЕВ.

Всички сме служба за БОТЕВ, а БОТЕВ е Красота, Вяра и Борба.

А за мен също е ЛЮБОВ!

Веднъж Ботевист - завинаги Ботевист!

Вали.

Добри новини за Тошко Неделев

Добри новини за Тошко Неделев

След поредния направен му скенер