Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич остана доволен от представянето на своя отбор в контролата с Левски. Срещата на "Герена" завърши 1:1. 

"Това беше трети мач за една седмица. Пътувахме цял ден от Турция. Не съм очаквал невероятен двубой от нас. Не харесах как играхме първото полувреме, в което Левски по-силно. Второто полувреме ми хареса повече. Играхме по-лесно и ги пресирахме повече. Отбелязахме от статично положение. Това е контрола, но бе важен двубой както за нас, така и за Левски. Най-важното е, че никой не се контузи и ми харесаха новите как играха".

"Харесах това, което видях, но имаме още две-три седмици преди да започне сезонът. Трябва да продължим да работим. Чакам да се върне Тошко Неделев в средата на терена, за да станем по-силни. Ние може да играем топ футбол с него. Той работи всеки ден здраво, за да се завърне на терена. Хората не виждат неговата мотивация на тренировки. Той е все по-добре".

"Бъдещето на Неделев е обвързано несъмнено с Ботев. Тошко е наш играч".

"Работим. Искаме да намерим по-опитен централен защитник. Имаме много млади бранители, затова се опитваме да намерим по-опитен. Ако не намерим, аз вярвам на младите момчета. Работов игра много добре днес, както и в останалите контроли досега", заяви Валентич.

Левски и Ботев (Пд) завършиха 1:1 в контрола

Левски и Ботев (Пд) не се победиха в интересна контрола на "Герена"

Виктор Генев спаси "канарите" от загуба с гол в 87-ата минута