Треньорът на Ботев (Пловдив) не скри разочарованието си след загубата на неговия тим от Хебър (Пазарджик) с 0:1 на старта на новия сезон в efbet Лига. Ето какво каза той:

"Мисля, че през първата част започнахме доста бавно, не създадохме нищо, дадохме им възможности. След това играта ни започна да се развива по-добре. Може би заради времето. Знам ситуацията с играчите не терена, те могат да изиграят труден мач. Ако резултатът беше 0:0 може би нямаше да е проблем. Имахме шансове да спечелим мача.

Хебър (Пазарджик) победи Ботев (Пловдив) с 1:0

Хебър (Пазарджик) удари Ботев (Пловдив) на старта на efbet Лига с гол-красавец

Ударно начало на сезона за пазарджиклии

Дадохме им един шанс, в който да направят добър преход и дойде попадението. Това уби нашата инерция. Не мисля, че Хебър днес бяха по-добрият отбор, ако погледнем целия мач. Имаме повече качество и сме по-добрия отбор. Ще работим.

Ако трима от стартовите 11 не играят добре, ако са пет, шест, седем, е трудно. Отборът, който започна - работят всяка седмица заедно. Опитваме се да намерим добри решения. Всеки е разочарован, че не спечелихме. Това, което градим не трябва, да е само еуфория и трагедия. Загубихме един мач, но имаме още 30. Феновете реагират, но играчите не могат да реагират така. Трябва да работим и да се завърнем бързо.

Нямаме много време да анализираме. Той се опитва да държи линиите една до друга, ако имаше повече качество в атака, щяха да ни накажат още повече. Днес обаче не гледаме към Хебър, а към нашето представяне".

Фулвио Пеа: Един добър мач за нас, дори и с малко късмет

Фулвио Пеа: Един добър мач за нас, дори и с малко късмет

Това беше награда за нас за усилията, коментира специалистът