Старши-треньорът на Борусия (Дортмунд) - Един Терзич заяви, че би бил доволен от представянето на своя тим, когато хората напускат стадиона с усещането, че нямат търпение да се върнат.

"Може да сте сигурни, че не искаме нищо по-силно от това. Сигурен съм, че Борусия Дортмунд отново ще бъде шампион, просто не знам кога точно. Работим здраво за това. Всеки ден.

Ще направим всичко, за да върнем Борусия на върха и феновете пак да празнуват с отбора на площада в Дортмунд. За съжаление, никой не може да гарантира или да ни каже, че ще стане така. Не мога да обещая това. Мога само да обещая, че ще работим сериозно всеки ден. Знаем, че нищо не идва даром, но ние също не искаме това, а ще работим, за да го постигнем".

39-годишният специалист разкри защо направи 19-годишния англичанин Джуд Белингам трети капитан на отбора. "Направих го, защото той може да се справи. Джуд не е местен, но представлява характера на нашия регион.. Не ме интересува на колко е години или колко висока е трансферната му цена. Интересува ме какво дава на отбора. Знам, че това изпълва Джуд с гордост. Тази отговорност не е подарък. Джуд си я заслужи", категоричен бе Терзич за перспективния футболист.

Борусия (Дортмунд) постави цена от 150 милиона евро за Джуд Белингам

Борусия (Дортмунд) постави цена от 150 милиона евро за Джуд Белингам

Клубът иска да удължи договора на английския национал