Един Терзич официално е новият старши треньор на германския футболен Борусия (Дортмунд). 39-годишният Терзич, който спечели Купата на Германия като временен наставник на тима през миналия сезон, заемаше поста на технически директор в клуба през изминалата спортно-състезателна година. Специалистът ще подпише утре договор до 30 юни 2025 година, съобщиха от Борусия (Дортмунд).

"Проведохме интензивни разговори с Един Терзич през миналия уикенд и сме убедени, че това е правилното решение за Борусия. Той познава клуба, обстановката, голяма част от отбора, както и промените, които искаме да направим, за да предложим на феновете си успешен футбол. Предстоящият сезон ще е характеризиран от ново спортно начало. Ще вървим напред заедно с голямо удоволствие и страст", се казва в изявлението на спортния директор Себастиян Кел.

Калайджич иска в Борусия (Дортмунд), реже Байерн

Калайджич иска в Борусия (Дортмунд), реже Байерн

Желанието му е да играе редовно

"Всички знаят колко е важен Борусия Дормунд в моя живот. Благодаря на ръководството на доверието и за възлагането на тази голяма отговорност. Ще дам всичко от себе си за успеха на клуба", заяви Терзич.