Лицензионната комисия към БФС проведе среща с представителите на всички клубове от Първа и Втора професионална лига с цел запознаването им с новата наредба за национално клубно лицензиране и редовното лицензионно производство за сезон 2017/18. На събитието, което се състоя в конферентната зала на Парк хотел "Витоша", присъстваха представители на всички клубове без изключение, включително и финансовите им експерти.

На срещата клубовете получиха всички формуляри за изготвяне на документите по лицензионните критерии. Финансовите експерти бяха уведомени накратко как да работят с електронната система на УЕФА за клубно лицензиране и финансов феърплей.

Външни експерти към лицензиращия орган подробно запознаха клубните финансови експерти за внедряването на клубен мониторинг, приложим към всички клубове от Първа и Втора лига.

На събитието беше обсъдена и възможността да се изготвя анонимна анкета с често задавани въпроси от клубовете и след получаването им на отговор, да бъде разпратена до всички клубове.

Левски за ЦСКА: Новият Франкенщайн не трябва да получава лиценз!

Левски за ЦСКА: Новият Франкенщайн не трябва да получава лиценз!

"Това ще бъде опасен прецедент"