Президентът на Славия и член на Изпълкома Венцеслав Стефанов коментира желанието на Димитър Бербатов за извънреден конгрес. Припомняме, че снощи бившият нападател искаше да внесе подписка, но сгрдата на БФС беше затворена, според обяснението заради дезинфекция.

"Димитър Иванов Бербатов не е прав. Той е седнал. Вероятно на плажа в Слънчев бряг. Оттам се мъчи да командва парада и в големите жеги праща свои емисари в БФС.

Ами не си прав, Димитре. Заради зачестили случаи на коронавирус в БФС наистина сградата е затворена. Ще бъде затворена и днес и вероятно в понеделник ще отвори. Той, горкият, си мисли, че сме се скрили, че заради него никой не иска да отваря. Бербатов какво иска - да му опънем червеното килимче и да го посрещнем с овации ли?", заяви Венци Стефанов.

Димитър Бератов: В сградата на БФС седят заключени, не ги пускат да си ходят

Димитър Бератов: В сградата на БФС седят заключени, не ги пускат да си ходят

"Страх ги е"

"Само не разбрах как така е избрал 21 септември за дата за конгреса. Тогава е свободният му ден ли на господина? Ама искал точно и само на 21 септември да бъде. То и аз искам и чакам Шарън Стоун да дойде в България и да вечеряме заедно, ама тя не знае, че ще идва...

Вижте, ще я видим тази подписка. Ще я проверим дали е автентична и дали са събрани нужните гласове. Ако е така, ще има извънреден конгрес. Той си е определен за февруари, но защо Бербатов бърза, защо толкова напира, направо се чудя и се мая. Голям напън, голям зор", заяви Стефанов пред "Блиц".