Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев обяви позицията на разградчани относно случващите се тежки битки за власт в БФС. Ето какво сподели той пред колегите от "Гонг":

Иван Василев: Действията на Бербатов са срам за българския футбол

Иван Василев: Действията на Бербатов са срам за българския футбол

"Не може да се проявяват такива своеволия"

"Дори и в ерата на Тодор Живков не е имало гласуване със 100 процента от присъстващите. Действително щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Опасявам се, че в българския футбол беше начертана нова разделителна линия, която много трудно вече ще бъде преодоляна. Моята прогноза е, че дори в идеалния вариант за Бербатов да се проведе нов конгрес, то при него съм убеден, че той ще има огромен отлив на гласовете, които получи на форума през септември.

Когато за теб са гласували 12% от клубовете няма как да си легитимен ръководител на футбола ни. Това е от морална гледна точка. От юридическа предстои да видим. Не съм юрист и не мога да кажа колко дълго ще продължи сагата. Усещането ми е, че доста дълго време може да имаме две БФС-та. А то какво ли не сме преживяли вече. Навремето имахме два синода. Те свещениците години наред не можеха да се разберат, че какво остава за футболните хора. Конгресът на Бербатов малко ми прилича на секта. Събрали се 76 човека и си избрали гуру.

Аз присъствах на две предизборни срещи на Бербатов и не останах с усещането, че е готов да стигне до подобни крайности. Ако всичко беше наред с т.нар. конгрес щяхме да видим по медиите вълна от поздравителни адреси до Митко Бербатов - от ФИФА, от УЕФА, от други федерации".

Ясен Петров: Знам кой е президент на БФС - Борислав Михайлов!

Ясен Петров: Знам кой е президент на БФС - Борислав Михайлов!

"Стига разделение във футбола ни"