Националният стадион "Васил Левски" попадна в негативна класация за най-лошите футболни съоръжения в Европа. Класирането е направено според средните оценки, дадени на всеки стадион от потребителите на уебсайтовете Google, Tripadvisor и Football Ground Map.

Интересното е, че нашият стадион не е най-лошият на Старият континент, а е поставен на 9-ата позиция. Всъщност с най-лоши оценки се оказаха съоръженията в Италия, като цели 5 съоръжения на Апенините попадат в този негативен списък, включително и най-лошият от тях - "Карло Кастелани", където домакинства Емполи. След него в класацията са "Балаидос" на Селта (Виго), "Максимир" на Динамо (Загреб), националният стадион на Белгия "Крал Бодуен", "Колизеум Алфонсо Перес" на Хетафе, "Пиер Луиджи Пенцо" във Венеция, "Маркантонио Бентегоди" във Верона и "Ян Брейдел" в Брюж.

На десето място, веднага след "Васил Левски", е стадион "Де ла Мосон" в Монпелие, Франция. На 11-то място е "Артемио Франки" във Флоренция (домът на Фиорентина), 12-ти е "Юнивърсити ъв Болтън" в Англия (на Болтън Уондърърс), следват "Естадио де ла Серамика" на Виляреал и "Диего Армандо Марадона" в Неапол.

От НСБ обявиха: "Васил Левски" е лицензиран за провеждането на международни футболни срещи до 1 август

От НСБ обявиха: "Васил Левски" е лицензиран за провеждането на международни футболни срещи до 1 август

Полагат усилия за поддържането на спортното съоръжение