Популярният водещ Николаос Цитиридис не остана безучастен към случващото се около евроквалификацията България - Унгария и цялостната ситуация в българския футбол. В публикация в социалните мрежи той защити играчите и треньора, като посочи източника на напрежение - ръководството на БФС и призова за оставката му.

Ето какво написа Цитиридис:

"На мен ми е жал за националите по футбол. Наистина. Това са едни млади, следователно по-емоциални, хора, които винаги са искали само да печелят. Имали са неблагоразумието да се родят и играят любимата игра в България. Някакси имаме поне 11 безумци, които да бранят цветовете на родината. Те са гледали някога своите герои, а днес именно те ги мачкат като хлебарки.

Гледам Йордан Лечков. БФС не само се подиграва на играта, но разбива самочувствието, емоциите и желанието на едни десетки професионални млади спортисти, които за разлика от Перуката и компания, не взимат луди пари, за да носят кръста на провала.

Футболистите са идеалисти, които искат публиката да ги обича и да им скандира името. БФС са материалисти, които са се скрили зад огради, охрани и идиоти, които им казват, че стават за нещо. Не стават вече за нищо, освен мемета .

Не знам как ще игрят момчетата на 16-ти, при това и с нов треньор, но освен викове "Оставка", за да си тръгнат тия бандити, трябва да се чува "България Юнаци", щото ще ги съсипем тези деца, ще видят, че няма смисъл и ще имаме още едно поколение Божинковци, които предпочитат блясъка на футбола, пред самия футбол.

Боби, спасявал си удари бол, ама последния няма да го хванеш. Смяна", призова водещият.