Михаил Касабов продължава да бъде временно изпълняващ длъжността президент на БФС. Той коментира специално пред "dsport" жалбата на аматьорския ФК Скравена срещу вписването на Георги Иванов - Гонзо и другите промени в централата.

"Аз не виждам никакъв проблем. Георги Иванов-Гонзо е избран от Конгреса, който е най-висшият орган. Няколко дни не бях в България, утре ще отида в БФС, все още не съм говорил с юристи, нека кажат те. Нямам представа колко време биха отнели делата между БФС и ФК Скравена. Вписването в Търговския регистър е само един технически акт. Надявам се този казус да се разреши бързо", заяви Касабов.

СГС се произнесе по иск на Бербатов от 2022 година

СГС се произнесе по иск на Бербатов от 2022 година

Ето подробности

"Георги Иванов е легитимният президент на БФС според мен. Аз ще продължа да бъда временно изпълняващ длъжността президент на БФС до вписването на Гонзо официално в Търговския регистър, както го правих от момента, в който Борислав Михайлов подаде оставка", завърши Михаил Касабов.

Все още никой от новата власт в БФС официално не е коментирал действията на ФК Скравена, дали Георги Иванов и колегите му вече са ги обжалвали, колко време ще отнемат делата, кой е легитимният президент и Изпълком на БФС, както и какво предстои да се случи.