Българският футбол се нуждае от промяна и тя скоро ще дойде, в това е категоричен Мартин Петров, който критикува ръководителите на БФС в интервю за БНТ.

"В последните години българският футбол не е на добро ниво и всеки един това ще го потвърди. ЦСКА направи доста ръководни и структурни промени. Колкото повече отбори се намесват в битката за титлата, толкова по-интересно ще бъде първенството. Пожелавам на Левски и ЦСКА да си оправят проблемите и да пълнят стадионите", каза сподвижникът на Бербатов Мартин Петров пред БНТ.

"Стискам палци на националния отбор да се класира на европейското първенство през 2024 г., въпреки че г-н Иванов ни обвинява, че плюем всеки път, когато има мач. Аз не се сещам за такъв случай. Пожелавам им успех в тези квалификации. Тежка е групата. Еуфорията е много голяма, при положение, че сме победили Фарьорските острови, Люксембург и Гибралтар. Тепърва идват истинските мачове, нека се види тук", допълни той. Врачанинът засегна и битката за президентския пост в БФС.

"Ще дойдем на власт скоро. Работим с голям хъс и ентусиазъм. Нека клубовете знаят, че не сме се отказали. Постоянно работим, разискваме и надграждаме нашата програма. Битката продължава твърде дълго. Ние искаме само един честен Конгрес, на който клубовете да гласуват честно. Битката не ни уморява, убеден съм, че нещата ще станат рано или късно. Абсолютен абсурд е да работим заедно с Борислав Михайлов. Ние си имаме приоритети и човешки норми, които никога няма да прескочим".

Емил Костадинов: Безумно е джендър идеологията да навлиза в училищата

Емил Костадинов: Безумно е джендър идеологията да навлиза в училищата

"Не съм против хората с различна сексуална ориентация"