Бившият нападател на Левски - Петър Курдов, изрази мнението си пред "gol.bg" за кандидатурата на Георги Иванов-Гонзо за президент на БФС. Мнозина определят настоящия технически директор на централата като аватар на Борислав Михайлов на предстоящи Конгрес, който ще се проведе на на 15 март.

"Аз няма какво да го коментирам Георги, защото го познавам от дете. Познавам също и баща му, бяхме и приятели със Сашо, Бог да го прости. Баща му беше страхотен играч, най-големият футболист по онова време. На 18-19 години беше капитан на Ботев Пловдив. За него не съм чул да каже една дума от страна на Георги.

Според мен Георги трябва да стои там където е в момента. Но да скача на тази висока летва, не мисля, че ще му донесе някакви позитиви. И без това сега чета коментарите как го плюят и какво го правят. Щом се е кандидатирал и има идеи, с които да оправи българския футбол, аз нямам нищо против. Пак обаче ще кажа, че според мен той си е за тази позиция, която заема в момента в БФС. Той все пак е футболен човек и е дал немалко за българския футбол" коментира Курдов.

Гонзо: Свикнал съм с тази злоба и завист, моята кампания е позитивна

Гонзо: Свикнал съм с тази злоба и завист, моята кампания е позитивна

"Навсякъде говоря за обединение"