Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира дали ще се кандидатира за президент на БФС. Босът обяви, че ако го направи, то със сигурност, ще има резултат работата му.

"Това е оценка за работата ми, благодаря им. Те отдавна коментират тази тема. Ще видя, първо ще оправя Локомотив, после ще видя каква е конкуренцията и тогава ще реша. Ако не виждате какво става в Локомотив с ред и порядък.

На БФС му трябва ред и порядък, не приказки - кой какво направил. Третият сега щял да стартира, след 8 години работа във футболния съюз, защото знаел какво да направи. Досега къде бяха? Нещата не се решават по този начин, а с рязък удар. Гол не става с леко шутче."

Издигат Христо Крушарски за президент на БФС

Издигат Христо Крушарски за президент на БФС

Босът ще бъде издигнат от Спортист (Своге)

"Ако преценя и ако реша, ще го научите първи и ще има резултат, със сигурност."

"Националният ни отбор започна нормално, знаехме, че е тежко. Милион пъти съм казвал, че трябва в клубовете да си свършим работата. Ако се бъзикаме един друг, нищо няма да стане. Ясен и Господ да е, като няма материал, какво ще направи? Все пак вървим в положителна посока. Радвам се, че Локомотив допринесе най-много за това действие. Ако продължаваме така, след това ще сме още по-добре", заяви Крушарски.