Президентът на БФС Георги Иванов - Гонзо взе участие в награждаването на отбора на Черно море, който завърши сезона на второ място. В последния си мач от шампионата варненци победиха с 3:1 Крумовград у дома и получиха сребърните си медали. Гонзо заяви отново, че родното първенство е било много интересно и отличи Берое и Етър за показания феърплей в последните им мачове.

Ето какво още каза той:

"Смятам, че първенството беше много интересно. Трябва да похвалим отборите, които играха феърплей последните мачове - Берое и Етър. Всички очакваха да имат друго развитие, но те показаха, че в България се играе феърплей.

Мисля, че всички промени, които сме направили (във формата на първенството), са за добро. С клубовете дискутирахме и взехме тези решения.

Очаквам националният обор да се развива и да покаже ново лице. Илиан Илиев изгражда отбор от млади и опитни и се надявам да има положителни резултати". Ще коментираме с Илиан Илиев. Ще се видим с него и ще преценим дали може да съчетава работата си в националния отбор и в Черно море".

Гонзо: Искам да спечелим Лигата на нациите

Гонзо: Искам да спечелим Лигата на нациите

Целта презд националите е ясна