По-рано днес президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов бе на официално посещение в Нион, където се срещна с президента на УЕФА Александър Чеферин.

Част от родната делегация бяха още първият вицепрезидент на БФС Атанас Фурнаджиев, изпълнителният директор Борислав Попов, както и директорът на Международния отдел Ивета Банкова-Стоянова.

Гонзо подготвя футболна революция във Втора лига

Гонзо подготвя футболна революция във Втора лига

Първенството ще бъде в нов формат

От страна на европейската футболна централа в събитието участие взе и Зоран Лакович, директор на звено "Национални асоциации" към УЕФА.

Срещата бе изключително ползотворна, като Александър Чеферин поздрави лично Георги Иванов за изборната му победа и изрази пълната си подкрепа към новия президент на БФС. Зоран Лакович от своя страна отправи официална покана към Георги Иванов да бъде гост на следващата регионална сбирка на европейските футболни федерации, която ще се проведе по-късно тази година в Кипър.

В края на срещата Александър Чеферин пожела успех на българската делегация и изрази увереността си, че пълноценното партньорство между УЕФА и Българския футболен съюз ще продължи и занапред.