Представители на БФС ще вземат участие в нова оперативна среща по подготовката на съвместната кандидатура на България, Сърбия, Румъния и Гърция за Мондиал 2030 и Евро 2028. 

Събитието ще се проведе в петък, 5 април, в Белград. От името на родната централа  участие ще вземат вицепрезидентът Йордан Лечков и координатора на проектите за домакинство на Мондиал 2030 и Евро 2028 Борис Станков. 

По време на уъркшопа ще бъде разискана актуалната ситуация в четирите държави по отношение на спортната база, инфраструктурата, рекламната и маркетингова стратегия. 

Дневният ред на срещата предвижда и предварително обсъждане на ключовите моменти, залегнали в програмата на следващия съвместен форум, който е насрочен за средата на април и чийто домакин ще е гръцкият град Солун.

Както е известно, в края на февруари Националната футболна база "Бояна" в София бе домакин на третата по ред работна среща на спортните министри и ръководителите на футболните федерации на България, Румъния, Гърция и Сърбия. На нея бе изработен текст за Меморандум за разбирателство между четирите правителства, с който да се официализира учредяването на организационен комитет за подготовка на съвместната кандидатура за Мондиал 2030 и Евро 2028.

БФС обяви промяна на часовете на мачове от Първа лига и Купата на България

БФС обяви промяна на часовете на мачове от Първа лига и Купата на България

И на една среща от Втора лига