Редица клубове изразиха готовност да се включат в националния протест срещу сегашното управление на БФС. Той е планиран за утре от 17:00 часа пред сградата на централата в "Бояна". Междувременно, палатковият лагер на фенове на ЦСКА продължава.

На редакционната поща на ТОПСПОРТ бе получено писмо от "клубове, недоволни от управлението на Борислав Михайлов", предлагаме ви го, без редакторска намеса:

В утрешния национален протест ще се включат няколко областни града с инициативи по места. Да изразят недоволството си срещу недемократичното управление на Борислав Михайлов се подготвят фенове и клубове в Бургас, Варна, Велико Търново, Добрич, Пазарджик, Ямбол.

Министър Василев: Казусът "Стандарт" продължава да създава прецеденти!

Министър Василев: Казусът "Стандарт" продължава да създава прецеденти!

"Проверката продължава"

Днес привържениците на двата най-големи клуба в Пловдив - Ботев и Локомотив, също ще се опълчат на статуквото. Пред Колежа и на Лаута те ще подкрепят изгонените от БФС клубове и ще изкажат недоволството си към Михайлов. "Жълто-черни" и "черно-бели" пренебрегват цветовете в името на българския футбол.

Припомняме, че утре в 17:00 ч. пред базата на БФС в Бояна се организира мащабен протест, в който заставаме рамо до рамо, независимо от клубните пристрастия, които ни разделят. Обединяваме се в името на общата кауза - бъдеще за българския футбол. Ще пътуват агитки и клубове и от други градове.

Поздрави, Клубовете, недоволни от управлението на Борислав Михайлов