Президентът на ФИФА Джани Инфантино също изказа съболезнованията си по повод кончината на Димитър Ларгов. В писмо, адресирано до временно изпълняващия длъжността президент на БФС Михаил Касабов той пише:

"Скъпи г-н президент,

Бих желал да изразя най-искрените си и сърдечни съболезнования за кончината на бившия президент на Българския футболен съюз, бивш национален състезател и легендарен играч на ПФК Славия София Димитър Ларгов. Думите са изключително слаби, за да изразят тъгата, която изпитваме от тази загуба.

По време на състезателната си кариера Ларгов игра над 20 пъти за България, в това число - на световните финали в Англия през 1966 г. На клубно ниво той ще бъде запомнен с дългите години в Славия, за който записа повече от 200 мача и спечели две купи. Ларгов също така игра и с фланелката на ПФК Септември София.

Между 1991 и 1993 бе президент на Българския футболен съюз, а в средата на 80-те бе начело и на Славия - а заветът и постиженията му, по-конкретно личностната му харизма, лидерските му качества и лоялността му никога няма да бъдат забравени. Той със сигурност ще ни липсва много.

От името на международното футболно семейство бих желал да изкажа най-дълбоките си съболезнования към Българския футболен съюз, футболен клуб Славия и семейството, близките и приятелите на Димитър Ларгов. Мислите ни са с вас.

Надявам се спомените и думите на подкрепа да ви донесат дори малко успокоение в този труден момент.

Искрено Ваш,

Джани Инфантино"

БФС с остро предупреждение към страничните съдии

БФС с остро предупреждение към страничните съдии

Никой нямал гарантирано място в ранглистите