Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов излезе с нова информация относно Конгреса, който се проведе на 12 октомври миналата година. В страницата си "Р-Еволюцията е тук" бившият нападател обяви, че в началото на 2023-а година трябва да стане ясно решението на Апелативния съд.

Ето какво пише Бербатов:

"Очакваме в началото на 2023 г. Апелативният съд да излезе с решение по случая с конгреса от 12 октомври 2021 г., решенията от който бяха отменени от СГС.

Очакваме в началото на следващата година Апелативен съд - София да излезе с решение по казуса с конгреса на БФС от 12 октомври 2021 г., стана ясно по време на открито съдебно заседание днес.

Първата инстанция - Софийски градски съд (СГС) в средата на юни отмени всички решения от конгреса на 12 октомври 2021 г., включително и това за избор на Борислав Михайлов за президент. Причината, потвърдена от първата съдебна инстанция, беше присъствието на 90 нередовни делегати, участвали в конгреса.

Всички доказателствата по делото сочат, че има сериозни нарушения при провеждането на конгреса.

Вярваме, че справедливостта ще възтържествува и Апелативният съд ще потвърди решението на СГС, което ще даде възможност за свикване на нов, честен изборен конгрес".

Гонзо: Благодаря на клубовете, между БФС и тях не трябва да има напрежение

Гонзо: Благодаря на клубовете, между БФС и тях не трябва да има напрежение

"Можеха да ги спрат, но не го наравиха"