Президентът на БФС и член на Изпълнителния комитет на УЕФА Борислав Михайлов взе участие в 13-тия извънреден конгрес на Европейската футболна централа, който се проведе в швейцарския град Женева.

Представителите на националните федерации, членки на УЕФА, между които и България ратифицираха двама представители на Асоциацията на клубовете в Изпълнителния комитет на УЕФА. Това са: Андреа Аниели (Ювентус, Италия) и Иван Газидис (Арсенал, Англия).

Сред точките в дневния ред бе и избирането на представител на Европа в Съвета на Световната федерация по футбол (ФИФА) с мандат до 2021 г. За поста бе избран Алексей Сорокин от Русия, който в момента е генерален директор на организационния комитет на Мондиал 2018.

Бяха ратифицирани двама независими членове на комисията по управление и спазване на правилата на УЕФА - Хосе Хуан Пинто Сала и Чарлз Дегуара, както и четирима членове на юридическата комисия на централата - Томас Холерер (Австрия), Иван Роба (Гибралтар), Едвинас Еймонтас (Литва) и Небойша Ивкович (Сърбия).

Боби Михайлов срещу... всички останали

Боби Михайлов срещу... всички останали

На стадионите постоянно се опъват плакати срещу него, а той продължава да се прави на глух и сляп