От БФС обявиха, че служителката на футболното ръководство - Мартина Кьосева е завършила успешно авторитетна програма на ФИФА и УЕФА за професионално усъвършенстване.

"Българският футболен съюз продължава активната си политика на инвестиция и стимулиране на развитието на административните си кадри. Поредният служител на футболната ни централа, който завърши с успех авторитетна програма за професионално усъвършенстване, е Мартина Кьосева от Международния отдел на БФС.

През изминалата седмица Кьосева се дипломира в съвместната образователна инициатива на ФИФА и УЕФА Women in Football Leadership Programme - академичен курс, разработен в синхрон с визията и стратегията на Световната футболна федерация за развитие и растеж на женския футбол в глобален мащаб.

Програмата е насочена специално към женските кадри във футболната администрация и тяхното допълнително професионално израстване чрез обучение, изграждане на мениджърски умения, комуникационни възможности и лидерски качества.

Общо 36 представителки на футболната администрация от всички 6 конфедерации, членки на ФИФА, взеха участие в четвъртото издание на програмата, което се проведе между 6 и 10 март в Института за бизнес развитие в Лозана, Швейцария", гласи съобщението на БФС.

БФС се сети за Георги Пеев

БФС се сети за Георги Пеев

От централата честитиха рождения ден на бившия национал