Президентът Борислав Михайлов и ръководството на БФС използваха официалния сайт на федерацията, за да пожелаят успех на всички клубове и футболни дейци през новата 2019 година.

Ето какви са пожеланията на БФС:

Уверени сме, че изпращаме истински ползотворна година, с изключително конкурентна среда в професионалните дивизии, с неоспорим прогрес в резултатите и обществените нагласи спрямо националните отбори, с амбициозни проекти за бъдещето.

Това обаче не означава, че БФС се задоволява с постигнатото, напротив - в тон с прогресивната политика и визията за бъдещето, обявена след редовния конгрес през 2018-а, съюзът ще продължава да работи усърдно в полза на всички клубове и всички хора, участващи по някакъв начин в играта - като състезатели, треньори, съдии, любители, доброволци, фенове.

Истински вярваме, че общите ни усилия ще допринесат за усъвършенстването на така или иначе атрактивния продукт, наречен български футбол.

Още веднъж желаем спортно щастие и късмет през новата 2019-а!", написаха от БФС.

Официално: България ще кандидатства за две Европейски и едно Световно първенство

Официално: България ще кандидатства за две Европейски и едно Световно първенство

Вижте за какво се разбраха спортните министри и президентите на футболните федерации на България, Гърция Румъния и Сърбия