Ръководството на БФС, в лицето на своя президент Борислав Михайлов, се обърна специално към всички участници в Първа и Втора лига. От футболната ни управа пожелават успех на всички клубове и афишират категоричната си готовност да осигурят безпроблемно протичане на сезон 2019/2020.

Вдигат съдийските такси в професионалния футбол

Вдигат съдийските такси в професионалния футбол

Повишението е 23%

Ето какво пишат от централата на официалния си сайт:

"Президентът Борислав Михайлов и ръководството на Българския футболен съюз пожелават успех на всички клубове, участници в Първа и Втора лига през новия сезон, както и на представителите ни в европейските клубни турнири, стартиращи участието си на международната сцена.

Цанко Цветанов: Чакат ни още по-лоши времена, Балъков няма какво да направи

Цанко Цветанов: Чакат ни още по-лоши времена, Балъков няма какво да направи

"В България се оказва, че шефовете на клубове разбират повече от треньорите"

От позицията си на регулаторен орган на футбола на всички нива у нас, БФС изразява категоричната си готовност да осигури безпроблемното протичане на сезон 2019/2020 и отправя приятелски апел към клубовете-участници за тяхното съдействие с цел новото първенство да е още по-вълнуващо и атрактивно.

Бихме желали да подчертаем важността на призива на Българския футболен съюз за спазване на правилата на честната игра както на терена, така и извън него - послание, подкрепено и от министър-председателя на Република България г-н Бойко Борисов - тъй като именно спазването на спортните морал и етика е от най-ключово значение за постигането на качествения продукт, който всички искаме да виждаме.

Борислав Михайлов: Чувал съм и аз, че има някакъв натиск върху съдиите. Разбрахме се да не ги притискат...
Обновена

Борислав Михайлов: Чувал съм и аз, че има някакъв натиск върху съдиите. Разбрахме се да не ги притискат...

"Премиерът се опитва да помага, за да не се стига до наказания"

Българският футболен съюз отново се обръща и към най-важната страна във футболната игра - запалянковците - с напомняне, че хулиганството, агресията и ксенофобията нямат място в модерния футбол. Нека всички заедно направим така, че българските стадиони да бъдат арени на чисти и истински битки, решавани единствено на спортен принцип.

Още веднъж желаем късмет и позитивни емоции на всички участници в сезон 2019/2020!".

Йордан Лечков: Срещата при Борисов е добър знак

Лечков: Срещата при Борисов е добър знак

"Трябва да има добри отношения между президентите на отборите, за да се получава качествен продукт на футболния терен"