Именитият български нападател - Димитър Бербатов, който със своя екип се бори за промяна в българския футбол, в ефира на bTV отправи остри критики към министъра на младежта и спорта Димитър Илиев и неговия екип.

Тези клубове, които бяха изключени от БФС искахме да направим среща с министъра на спорта. Първоначално министърът се бе съгласил да направим такава среща и тези клубове да бъдат видяни и чути. Нищо повече, да си изкажат болката. Впоследствие министърът каза, че екипът му не е съгласен на такова нещо, защото ще бъде вмешателство в работата на БФС, което е абсурдно. Екипът на министъра не разбира нищо.

Бербатов: Ръководителите на БФС са доказани лъжци и измамници, крадат футбола от всички нас

Бербатов: Ръководителите на БФС са доказани лъжци и измамници, крадат футбола от всички нас

Бившият нападател с нова вербална атака към управляващите

Министерството на спорта, което дава лиценз на БФС, те трябва да са там, да дадат мнение, да бъдат медиатор. Когато се случва проблем, да са там, да чуят двете страни, да се опитат да сближат двете страни. Такава среща не се състоя и клубовете останаха разочаровани, защото ние им бяхме обещали. Единственото, което искаха тези клубове, е да бъдат чути. Министерството на спорта давайки лиценз на БФС постоянно трябва да комуникира с тях, а не да се крият. Екипът на министъра на спорта има задни цели", коментира Бербатов.