Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов излезе с позиция в социалните мрежи. Бившият нападател коментира темата с назначението на Стефан Апостолов за съдийски наблюдател към футболната ни централа.

Ето какво написа Бербатов без редакторска намеса:

"Без да бъде включен в листите на съдийските наблюдатели в началото на сезон 2021/2022, бившият съдия Стефан Апостолов изведнъж се появи като съдийски наблюдател на мач от Втора лига и веднага след това го виждаме и като такъв на вчерашната среща между Левски и Ботев Пловдив в Efbet Лига.

Така Борислав Михайлов явно връща жеста към бащата на Стефан Апостолов - Апостол Апостолов (все още кмет на Симитли), за активната му работа в полза на Михайлов във връзка с извънредния конгрес на БФС преди по-малко от два месеца.

Байер (Леверкузен) постави Бербатов в отбора на хилядолетието

Байер (Леверкузен) постави Бербатов в отбора на хилядолетието

Ново признание за българина

Апостолов-младши дори бе включен в новия Изпълнителен комитет на Михайлов, но отпадна след гласуването на клубовете - явно паметта им от изявите на младия Апостолов като депутат, демонстирал невероятни умения, четейки речи от парламентарната трибуна, не е къса и набързо бе зачеркнат от делегатите.

Чудейки се как да поправи "грешката", за да се отблагодари на Апостолови, самообявилият се за победител на изборите на последния конгрес на БФС Михайлов, подхвърли на Апостолови кокалче с надеждата да се отърве от ангажимента си към тях. Дано всъщност е така, защото иначе нищо чудно в скоро време да видим Стефан Апостолов като председател на съдийската комисия или съдийски наблюдател на УЕФА.

Верен на принципите си, Борислав Михайлов безсрамно демонстрира типичен пример за поредната зависимост. Този път президентът на БФС бе овладян и подчинен от Апостолови от Симитли. Как иначе да си обясним погазването на Устава и наредбите на БФС в тяхна полза?", написа Бербатов в страницата си в съциалните мрежи.