Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов гостува в подкаста "Код Спорт". В откровен разговор бившият нападател на Манчестър Юнайтед изрази съжалението си от състоянието, в което се намира българският футбол заради управлението на сегашното ръководство и за първи път от години коментира темата с оттеглянето си от националния отбор.

"Оттеглих се от националния отбор, защото съм видял накъде отиват нещата и години по-късно сме в тази ситуация, в която футболът ни е отишъл в канавката. Ние ще спечелим битката и ако мога да се реванширам по този начин на тези, които все още мислят, че решението ми е било неправилно, ще го направя", коментира Бербатов и заяви, че ръководителите на футбола ни в момента не осъзнават колко пречат.

Целият разговор с голмайстор номер едно в историята на националния ни отбор продължава близо два часа и в него Бербатов споделя неразказани истории от бляскавата си кариера и разкрива повече за взаимоотношенията си със звездни съотборници като Кристиано Роналдо, Уейн Рууни, Патрис Евра и Михаел Балак.