Футболният специалист Милен Радуканов, който има изключително богата визитка като играч и треньор, беше гост в поредния епизод на подкаста на ТОПСПОРТ - "Без резерви". В момента той развива успешен бизнес с недвижими имоти, но разкри, че футболът не е затворена страница за него.
Пред водещите Ивайло Димитров и Александър Линдарев, Радуканов разказа любопитни истории от престоя си като футболист в двата родни футболни гранда - ЦСКА и Левски, както и за работата си като старши треньор при "армейците", където спечели два трофея.

Източник: topsport.bg
Ето част от темите, по които говори:
- За бизнеса, футбола и кое е най-отговорното "назначение"
- Началото на футболната кариера в Бдин (Видин)
- Как се стига до трансфера му в ЦСКА
- Фамозният гол срещу Ювентус и случаят "Михтарски"

Източник: topsport.bg
- Спечелените купи с Левски и ЦСКА и как е опазил Емил Костадинов
- Как БГ Моуриньо влиза в треньорската професия
- За победата с 3:1 на "Герена" и за двата спечелени трофея с "армейците"
- Отказал ли се е от треньорството Милен Радуканов
- Кога и как може да бъде сложен край на доминацията на Лудогорец
- Защо ЦСКА се срина в края на последния футболен сезон

Източник: topsport.bg
Какво каза Милен Радуканов пред двамата ни водещи по тези и много други теми - вижте във видеото към материала (в челната снимка).
Очаквайте "Без резерви" и другата седмица, когато наш гост ще бъде друго популярно име от българския спорт.
nugovedi
на 07.06.2024 в 07:19:14 #42https://m.youtube.com/watch?v=bHsh1pd73zA
nugovedi
на 07.06.2024 в 07:09:03 #41Хер, правилно си забелязал! Чилийския му е като матерен, което автоматично означава че е наш човек.
german
на 07.06.2024 в 06:03:59 #40Е, то кой не знае румънски е Бяла Слатина, или чилийски - в Медвен
nugovedi
на 07.06.2024 в 03:45:06 #39Вкара гол на Ювентус В ЦСКА се представи добре като треньор Знае румънски
german
на 06.06.2024 в 23:11:57 #38,,,
german
на 06.06.2024 в 21:55:42 #37радуканЯ, е известен само с това, че е баща на олимпийска шампионка по ХГ
а госпОдин стипич е крачка към още по братската дружба м/у бугарскиот и хрваЦкиот нАроди
cvetomirmagnitski
на 06.06.2024 в 21:33:30 #36Бат Кольо, ти ушите дръж
batniki1
на 06.06.2024 в 21:30:23 #35Бичкия, туй гoвно гато и да го замлатиш, все ще е късно
tundzhaka
на 06.06.2024 в 20:07:34 #34мислиш ли че обръщам внимание на тъпотиите на сульо и пульо? Мен ми е през xyя.
tundzhaka
на 06.06.2024 в 19:31:53 #33Алиеф, ти комунист ли си?
batniki1
на 06.06.2024 в 18:28:44 #32Абе, майка ти тъпа, кукерска да ебa в устата кисела
Обличаш се като педерaст, мислиш като педерaст, изглеждаш като педерaст…значи най-вероятно си педерaст
tundzhaka
на 06.06.2024 в 18:10:04 #31Тоя вамбях на програма еразъм в Полша. Показах го на колегите в Полша
tundzhaka
на 06.06.2024 в 18:02:48 #30и Аз си го представях чичка с шкембе и мустаци и фурашка ама е по слаб и от мен.
14_neron_88
на 06.06.2024 в 17:42:57 #29https://youtu.be/Vh1I9NsHYeo?si=rQxPZnlfQZHNT3lW На 2:32 Илийката
tundzhaka
на 06.06.2024 в 17:21:19 #28На Кондьо му потекоха лигите.
mreji_gur_gur
на 06.06.2024 в 17:17:00 #27Прилагам и линк за да няма двусмислие и не-разбиране: https://chitanka.info/text/2913-ne-plachi-vylko/14#textstart
mreji_gur_gur
на 06.06.2024 в 17:15:51 #26Едва ли ще учуди форумците че автора е канадец!
mreji_gur_gur
на 06.06.2024 в 17:15:16 #25Искам малко внимание да вникнете в следната рецепта - да я разтълкувате и приготвите правилно! От научно-популярна книга е - не е хумореска! Най-големият деликатес между няколкото рецепти, които съставих, беше „Мишка със сос“. В случай, че някой от моите читатели изпита желание да се възползува лично от досега пренебрегвания източник на превъзходни животински белтъчини, прилагам пълната рецепта: Souris a, la creme Продукти: Една дузина охранени мишки Една чаша вино Едно парче бяла мас Сол и пипер Чесън Спирт (Може би трябва да отбележа, че бялата мас обикновено се намира само в Арктика, но тя може да се замести с проста сланина) Приготовление: Одерете мишките и ги изчистете от вътрешностите, без да отстранявате главичките; измийте ги, след това ги поставете в тенджера със спирт колкото да покрие телата. Оставете ги да се мариноват около два часа. Нарежете бялата мас на малки кубчета и бавно я запържете, докато повечето мазнина се стопи. После извадете мишките от спирта и ги овъргаляйте в смес от брашно, сол и пипер. Поставете ги в горещ тиган и ги запържете за около пет минути (като внимавате тиганът да не се нагорещи прекалено силно, иначе крехкото месо ще се изсуши и ще стане кораво и жилаво). След това прибавете чаша вино и шест или осем скилидки чесън. Похлупете тигана и го оставете да ври бавно петнадесет минути на слаб огън. Крем-сосът е готов, залейте мишките с него, похлупете съда и го оставете да престои десет минути на топло място, преди сервиране. В първата седмица на мишата диета установих, че силата ми не бе намаляла и не страдах от явни лоши последици. Изпитвах само недостиг на мазнини. Именно това ме накар да осъзная, че до този момент целият ми експеримент се оказваше отчасти негоден, поради недоглеждане — което не правеше чест на научната ми подготовка. Както трябваше да се досетя, вълците изяждаха мишките цели. Направените дисекции ясно сочеха, че тези дребни гризачи съхраняваха повечето си мазнини не в подкожната или мускулна тъкан, а прилепнали за булото на червата и коремната кухина. Допуснал бях непростима грешка и побързах да я поправя. Оттогава до края на експеримента аз също се хранех с цели мишки, естествено, без кожата, и забелязах, че недостигът ми от мазнини значително намаля.
mreji_gur_gur
на 06.06.2024 в 17:13:56 #24Добра вечер г-да кадемици!
tundzhaka
на 06.06.2024 в 17:01:11 #23незнам ама Влад и Пора са изобретателни и никва охрана неможе ги спре. Стискам палци да набарат клона на Кондьо и ще види утре пенсия през криф макарон.