Нападателят на Берое Зоран Йосипович, който пристигна в Стара Загора през лятото, стана герой за заралии в днешния двубой срещу Витоша (Бистрица). "Зелените" нямаха победа над бистричани в Стара Загора, но днес Йосипович сложи край на тази серия с гол в 84-ата минута.

Берое победи Витоша (Бистрица) с 1:0

Берое се справи трудно с Витоша, Зоран Йосипович герой за "зелените"

Старозагорци сложиха край на негативната си серия

"Това беше труден мач, мисля, че отборът игра доста добре. Имахме шансове да реализираме и през първото и през второто полувреме. Понякога мачовете се развиват така, но важното е, че успяхме. Играхме добре през всички 90 минути и успяхме. Това бе важен гол за мен, защото бе победен. Първите три, които вкарах не донесоха точки, а днес моят тим спечели победата и съм щастлив. Това е работата на нападателите - да реализираме. Мисля, че до този момент се справяме и аз, и Камбуров. За мен днешния ден бе важен, защото се завръшам след контузия. Този гол бе за мен, за моя тим и за всички останали", заяви Йосипович след двубоя.

"Мисля, че днешната победа поставя ново начало. Върнахме се към победите. Сега предстоят важни мачове и искаме да продължим да побеждаваме. Мисля, че тези три точки ще ни дадат самочувствие и ще успеем да вземем и следващите мачове. Ще се подготвя както се готвих и за днешния двубой. Ще се опитам отново да дам максимума. Когато си на терена, трябва да правиш това, което ти е в главата. Няма да променя нищо за следващия мач. Всеки знае, че сме добър отбор. След днешната победа, ще продължим с победната серия. Не искам да говоря за другите, искам да говоря за Берое", каза още нападателят.