Кметът на Стара Загора - Живко Тодоров ще покаже на легендите от испанския гранд Барселона една от най-големите забележителности в "града на липите". Регионалният исторически музей ще посрещне именитите футболисти с многобройни културни артефакти от българското наследство.

Част от големите имена в историята на каталунците ще се изправят срещу отбора на Христо Стоичков на 20 септември на стадион "Берое". Футболните величия, придружени лично от кмета г-н Тодоров, ще се запознаят с богатата 110- годишна история на Старозагорския музей, който е сред най-старите в Европа.

Димитър Бербатов се включва в шоуто на Стоичков

Митко Бербатов също ще уважи мача на Камата в Стара Загора

Събитието е на 20 септември

Само броени часове след специалната визита в музея, футболистите на Барселона ще излязат на зеления терен на Градския стадион в Стара Загора. В уникален футболен спектакъл те ще се изправят срещу звездите от отбора на Камата.

Предстоящият титаничен сблъсък обещава да се превърне в истински спортен празник за многобройните присъстващи на събитието. Събитието "Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков", част от "Стара Загора - Европейски град на спорта", е на 20 септември 2017 г. на стадион "Берое", гр. Стара Загора. Началото ще бъде дадено в 20:00 часа.