Спортният директор на Берое Валентин Грудев заяви амбициите на клуба да постигне нещо голямо през настоящия сезон в efbet Лига.

Берое постигна страхотна победа с 3:1 срещу Левски при съботното гостуване на "Герена", като головете отбелязаха Педро Еуженио и ветеранът Мартин Камбуров, който се отчете с 2 попадения.

"Още преди двубоя бях сигурен, че ще се представим добре. Спечелихме убедително с 3:1 и нямах никакви съмнения във възможностите ни. Единствено имах леки притеснения, че заради първото място и първото място в класирането ще има еуфория в техните редици и лека съдийска подкрепа. Момчетата ни бяха на много високо ниво и се надявам да осъзнават, че сега е моментът за постигането на нещо голямо. Всички вече се съобразяват с Берое и ще излизат пределно мобилизирани срещу нас.

Съдбата ни дава шанс да се изправим последователно срещу двата дразнителя за старозагорската публика - Левски и Ботев (Пловдив) и се надяваме да ги зарадваме отново.

Победата срещу Левски няма да ни отнеме вниманието от срещата с Ботев. Не се заблуждаваме от загубата срещу Царско село, срещу нас "канарчетата" ще са съвсем различен отбор", каза Грудев.

Мартин Камбуров: Два пъти ме искаха от Левски, имах оферта и от Гриша Ганчев

Мартин Камбуров: Два пъти ме искаха от Левски, имах оферта и от Гриша Ганчев

"Късметът е с мен, когато играя срещу Левски - независимо с екипа на кой отбор"