Спортният директор на Берое, Валентин Грудев, коментира предстоящите мачове за тима. Ето какво каза той пред "Тема: Спорт":

"С изключение на Лудогорец и ЦСКА, всички останали отбори не ни превъзхождат с нищо. Предстоящите два мача - домакинството на Славия и гостуването на Черно море, до голяма степен ще дадат тласък на сезона ни. Победи в тях биха ни оставили в борбата за тройката.

Димитър Димитров подписва нов договор с Берое

Димитър Димитров подписва нов договор с Берое

Настоящият контракт на специалиста изтича в края на сезона

След това предстоят два не по-малко важни двубоя - домакинство на Лудогорец и гостуване на Локомотив (Пловдив), които също са определящи за амбиции до края на шампионата ни. А после ни чака и среща с ЦСКА. Чака ни интересен един месец.

В първата шестица силите ще са изравнени и всеки може да победи всеки. Спечелването на купата е най-краткият път към Европа, така че турнирът е много важен за нас.

Относно завръщането на Мартин Камбуров? Той е футболист, който би свършил работа на всеки отбор у нас. Независимо от възрастта си е в отлична кондиция и го доказа в първия си мач. Вкара два гола. Той има положително влияние върху отбора, това също си пролича с Ботев (Враца)", каза Грудев.

Берое ще се опита да си върне Камен Хаджиев

Берое ще се опита да си върне Камен Хаджиев

Опция пред защитника е и Арда